Craiova: Notarul Cosmin Sandu, în comă după ce s-a aruncat de la etajul şase

Craiova: Notarul Cosmin Sandu, în comă după ce s-a aruncat de la etajul şase

Poliţiştii sunt la faţa locului şi încearcă să stabilească împrejurările incidentului

Notarul a fost găsit zăcând pe caldarâm de echipajul SMURD care s-a deplasat la imobilul din strada Matei Millo.

Ştiri pe aceeaşi temă

Update/ Anchetatorii sunt în prezent la faţa locului, încercând să determine dacă notarul a vrut să se sinucidă sau a fost aruncat de la etaj. Se pare că saltul în gol al bărbatului a fost amortizat de balustrada de metal aflată la partenerul clădirii, pe care a şi rupt-o în cădere.


Bărbatul în vârstă de 35 de ani prezenta fracturi multiple ale membrelor. Cosmin Sandu a fost transportat de urgenţă la spital, medicii constatând că este într-o stare atât de gravă încât nu poate fi operat. În prezent, notarul este în comă de gradul patru. Poliţiştii doljeni au demarat cercetările pentru a stabili care au fost împrejurările în care Cosmin Sandu a căzut de la etajul al şaselea al blocului de lângă Piaţa Chiriac.


A murit la spital

Tânărul a ajuns în stare gravă la spital, însă la scurt timp a  decedat. Familia notarului a suferit un şoc la aflarea veştii.Din surse judiciare se pare că, notarul se afla sub influenţa drogurilor. Aceleaşi surse judicare susţin că, Sandu avea şi datorii mari la cămătari.


Vom reveni cu amănunte!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările