Craiova: Ştiinţa este dependentă de fraţii Costea

Craiova: Ştiinţa este dependentă de fraţii Costea

Florin şi Mihai Costea sunt golgheterii Craiovei

Florin şi Mihai Costea au marcat mai mult de jumătate din golurile Universităţii Craiova în acest sezon. Din cele 30 de reuşite ale oltenilor, 23 în campionat şi şapte în Cupa României, 19 poartă semnătura fraţilor Costea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu golurile marcate ieri, în victoria cu 3-2 din faţa Ceahlăului, Florin a ajuns la cota opt, cu care conduce în clasamentul golgheterilor din Liga I, iar Mihai la a patra reuşită. Al treilea marcator al echipei este Vali Badea (3 goluri), jucător care a salvat-o ieri pe Ştiinţa de la un semieşec cu ultima clasată, graţie reuşitei din minutul 87. Celelalte goluri ale Universităţii au fost înscrise de D. Stoica, Baird, Wobay şi Dina, fiecare cu câte o „dublă“.

M. Costea: „E cel mai rapid gol al meu“

Mihai Costea a deschis scorul cu Ceahlăul în primele minute, iar la final s-a bucurat de cele trei puncte foarte importante pentru Craiova. „Ne aşteptam să fie un meci mai uşor, dar ni l-am făcut noi mai greu. A fost o victorie chinuită, muncită. Bine că am obţinut cele trei puncte. Pot să spun că este cel mai rapid gol al meu înscris până acum. Importante sunt însă cele trei puncte, aveam nevoie de ele“, a spus după meci mezinul familiei Costea.

Nici Florin Costea nu se aştepta ca partida cu nemţenii să fie aşa de grea, iar echipa să tremure până la final pentru cele trei puncte: „Este o victorie muncită, foarte grea şi binevenită. Ştiam că va fi un meci dificil, dar nu mă gândeam că vom câştiga chiar aşa de greu. Nu contează că am marcat, important e că a câştigat echipa. Dacă se termina 2-2, nu mai puteam spune că mi-am făcut datoria. Trebuie să crezi până la final, dar nu credeam că voi câştiga în minutul 90“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările