Tatăl procuroarei Adina Florea a murit. Dumitru Florea era unul dintre cei mai longevivi membri ai PSD

Tatăl procuroarei Adina Florea a murit. Dumitru Florea era unul dintre cei mai longevivi membri ai PSD

Dumitru Florea

Dumitru Florea, tatăl procurorului Adina Florea, fost consilier judeţean din partea PSD Constanţa, a murit joi, 14 ianuarie. Avea 79 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dumitru Florea a murit joi, 14 ianuarie, din cauza unui infarct. A fost unul dintre cei mai vechi membri ai PSD Constanţa, ocupând timp de 6 mandate şi funcţia de consilier judeţeaa.

Dumitru Florea este tatăl Adinei Florea, procurorul care conduce SIIJ - Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie.

Inginer agronom de profesie, Dumitru Florea a intrat în politică alături de sociali-democraţi încă din anii '90.

„Am fost cu ei de la început, e nevoie în partid de oameni de încredere, nu de figuri din astea care numai măcăne, de care lumea e sătulă. Eu n-am schimbat partidul, am fost acolo şi la greu, şi la bine. Opinia mea a fost opinia mea, nu m-am amestecat cu găştile, ştiţi dvs... Mi-am văzut strict de treaba mea“, a declarat Dumitru Florea (în anul 2018) pentru „Adevărul“. 

„Un caracter puternic, o personalitate. Un om de iniţiativă, întreprinzător, om de familie şi cetăţean marcant al Dobrogei. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Suntem alături de familia îndoliată”, a scris şi Felix Stroe, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Constanţa.
 
Citeşte şi:
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările