Se deschide un nou centru de vaccinare la Constanţa: „Ambulanţele şi maşinile mortuare abia mai fac faţă solicitărilor“

Se deschide un nou centru de vaccinare la Constanţa: „Ambulanţele şi maşinile mortuare abia mai fac faţă solicitărilor“

Primăria Constanţa anunţă că duminică, 24 octombrie, se deschide un nou centru de vaccinare, în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mâine se deschide un nou centru de vaccinare în incinta Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa. Astfel, începând cu ora 8. oo, va fi un maraton de vaccinare de 24 de ore, urmând ca programul ulterior de funcţionare a centrului să fie anunţat la începutul săptămânii viitoare.
 
„Este un moment critic pe care România îl traversează şi trag speranţa că din ce în ce mai mulţi dintre dumneavoastră conştientizaţi importanţa vaccinării. După cum vedeţi, zilele acestea ambulanţele şi maşinile mortuare abia mai fac faţă solicitărilor şi cruda realitate este că peste 90% dintre acestea transportă persoane infectate şi nevaccinate. Este o tragedie pe care trebuie să o depăşim împreună şi vă rog să vă gândiţi la sănătatea dumneavoastră şi a celor pe care îi îndrăgiţi. Vă mulţumesc" a spus Vergil Chiţac, primarul municipiului Constanţa
 
Conform RO Vaccinare, la 23 octombrie – 91.665 persoane vaccinate cu prima doză în ultimele 24 de ore!
 – 127.305 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore 
1. Total persoane vaccinate: 6.333.965;
2. Persoane vaccinate cu schemă completă: 5.876.418;
3. Persoane vaccinate cu doza a III-a: 687.040;
4. Doze administrate în ultimele 24 de ore: 127.305;
5. Total doze administrate din 27 decembrie 2020: 11.740.280.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările