Radu Mazăre, din nou la malul mării. Fostul primar a ajuns la sediul DNA Constanţa

Radu Mazăre, din nou la malul mării. Fostul primar a ajuns la sediul DNA Constanţa

Radu Mazăre

Fostul primar al Constanţei a fost adus miercuri, 3 iulie, cu duba penitenciarului Poarta Albă, la sediul DNA Constanţa. Este audiat în mai multe dosare penale.

Radu Mazăre s-a întors la Constanţa, adus de duba penitenciarului Poarta Albă, acolo unde a fost mutat temporar de la Rahova.

Fostul edil este audiat în mai multe dosare penale în care este acuzat de fapte de corupţie. Se pare că într-unul dintre dosarele în care este audiat Mazăre şi actualul primar al Constanţei, Decebal Făgădău, este acuzat de complicitate la abuz în serviciu.

Radu Mazăre a sosit la ora 10.00 la sediul DNA Constanţa, iar la intrare nu a făcut niciun fel de declaraţii.

Pe durata audierilor de la Constanţa, fostul primar va fi încarcerat la penitenciarul Poarta Albă.

Radu Mazăre a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor de terenuri din Mamaia şi Constanţa. Administraţia Penitenciarelor a decis să execute pedeapsa la penitenciarul Rahova.

Pe aceeaşi temă:

Activităţile lui Radu Mazăre în puşcărie: Se pregăteşte să fie naş, coase la maşină şi calcă cearşafuri

Viitoarea soţie a lui Radu Mazăre, declaraţii la Penitenciarul Rahova: „Nu mă aşteptam să mă ceară. Pentru dragoste, orice obstacol e trecut”

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările