VIDEO Noi detalii în cazul copilului dispărut în comuna Pecineaga. Unde au fost găsite rolele băiatului

VIDEO Noi detalii în cazul copilului dispărut în comuna Pecineaga. Unde au fost găsite rolele băiatului

Căutările continuă în zona localităţii Pecineaga        FOTO: Asociaţia Umanitară Solidarity Children

Sute de poliţişti, jandarmi, angajaţi ISU, poliţişti de frontieră şi voluntari în caută pe Iulian, copilul dispărut încă de sâmbătă seara. Anchetatorii au vizionat imaginile camerelor de supraveghere din localitate.

UPDATE: ora 9.50 Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au început procesul de evacuare a bazinelor din apropierea fermei. În aceste bazine se coletează ape reziduale şi dejecţii de la animale. Conform estimărilor ISU, bazinul ar avea aproximativ 6 metri adâncime, iar golirea lui necesită 6 ore.

Iulian Alexandru Biţică, în vârstă de 8 ani, a ieşit sâmbătă, 2 noiembrie, la joacă, în faţa casei. Copilul este din Pecineaga, o comună din sudul judeţului Constanţa, spre Mangalia.

De atunci nimeni nu mai ştie nimic deel, tatăl băiatului alertând Poliţia. Oamenii legii, ajutaţi de jandarmi din cadrul I.J.J. Constanţa, poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi poliţişti locali, precum şi voluntari din administraţia locală îl caută pe Iulian. În sprijinul lor a venit şi un elicopter pentru survolarea zonei localităţii Pecineaga şi a împrejurimilor.

Conform Asociaţiei Umanitare Solidarity Children, care participă la căutări, un localnic din Pecineaga a gasit duminică rolele băiatului dispărut la marginea localităţii pe drumul care duce spre ferma I.A.S.

„La mai puţin de un kilometru de locul unde au fost gasite rolele, se află aşa-zisele haznale care au o adâncime de peste 10 metri şi sunt pline cu dejecţii de la complexul de porci. Am fost şi acolo, au venit pompierii şi scafandri dar nu pot intra în aceste dejectii, pe marginea unei haznale se văd urme ca şi când un corp ar fi alunecat în ea”, scriu cei de la Solidarity Children.

                  Pompierii ISU Dobrogea au început să golească bazinul FOTO ISU Dobrogea

Aceiaşi sursă arată că anchetatorii vor verifica luni, 4 noiembrie, aceste haznale.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Pecineaga au fost sesizaţi sâmbătă, 2 noiembrie, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariţia lui BIŢICĂ IULIAN ALEXANDRU (foto sus), în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că acesta a dispărut în jurul orei 15.00, din faţa locuinţei, unde se afla la joacă.

 

 

 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: