Mister nerezolvat: cine l-a decapitat pe călugărul Alexe? UPDATE

Mister nerezolvat: cine l-a decapitat pe călugărul Alexe? UPDATE

Călugărul Alexe Artiom FOTO: Pro TV

Comunitatea de lipoveni din Ghindăreşti este în şoc după ce au aflat că bărbatul decapitat şi aruncat pe o stradă din Ghindăreşti le era consătean. Poliţiştii şi procurorii s-au întors astăzi la locul faptei, în căutare de noi probe. Tot astăzi legiştii fac autopsie pentru stabili dacă victima trăia când a fost decapitată.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ora 16.00: Anchetatorii au stabilit, după efectuarea necropsiei că Alexe a fost desfigurat cu lovituri de topor. Loviturile erau atât de multe încât  legiştii nu au reuşit să le numere la prima necopsie. Anchetatorii au o ipoteză şi cu privire la momentul când a fost decapitat călugărul. Citeşte aici ce spun anchetatorii!

Trupul lui Alexe Artiom (40 de ani) a fost descoperit ieri dimineaţă, în jurul orei 8.00, pe strada Nucilor, de trecători. Bărbatul era decapitat: capul a fost găsit în acelaşi sac, aşezat lângă picioare. Când a fost ucis cîlugîrul purta rasa monahală specifică călugărilor ortodocşi pe rit vechi.  Citeşte cum a fost găsit AICI.

Nimeni nu ştie cine ar fi putut să-l ucidă pe călugărul Alexe, iar în casa lui nu s-au găsit probe care să ateste că acolo ar fi fost locul unde a fost asasinat. Ieri, când trupul decapitat a fost găsit pe strada Nucilor, oamenii s-au strâns cu sutele în locul unde a fost abandonat cadavrul, ca să afle dacă victima face parte din comunitatea lor.

ATENŢIE, imagini şocante!

„Probabil e un străin. La noi nu s-a întâmplat aşa ceva vreodată. Au mai fost scandaluri, au mai murit oameni dintr-un pumn dar niciodată nu s-a întâmplat să fie decapitat cineva“, spuneau localnicii.

Când au aflat că victima este consătean de-al lor, oamenii s-au înspăimântat. „Nu ştim pe nimeni în stare să facă aşa ceva“, au spus localnicii.
Poliţiştii şi procurorii s-au întors duminică la Ghindăreşti pentru audieri şi ca să strângă alte probe. Trupul victimei a fost dus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. Anchetatorii vor să stabilească dacă bărbatul trăia atunci când a fost decapitat.

Concluzia anchetatorilor: Călugărul Alexe a fost desfigurat cu lovituri de topor

Mesaj cu tentă sexuală în telefonul călugărului decapitat. Vezi aici cine îi scria!

Călugărul decapitat a slujit la mănăstirea de rit vechi Uspenia. Vezi aici imagini cu mănăstirea unde a trăit până în vară Alexe Aritom!

Călugăr decapitat, abandonat într-un sac pe strada primarului din Ghindărești

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările