Marinar în greva foamei în fața sediului Grup Servicii Petroliere! UPDATE

Marinar în greva foamei în fața sediului Grup Servicii Petroliere! UPDATE

Grevistul a fost angajat ca bucătar pe una dintre navele GSP

Un angajat al celui mai bogat constănțean, ocupantul locului șapte în top Forbes, Gabriel Comănescu, a intrat în greva foamei azi-dimineață, în fața sediului Grup Servicii Petroliere. Marinarul susține că e neplătit de cinci luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Update:  Ca urmare a negocierilor purtate cu conducerea firmei, Moisoi și-a primit drepturile salariale restante, în jurul orei 13.00. Conducerea GSP nu a anunțat dacă situația a fost rezolvată și pentru alți salariați aflați în aceeași situație.

Ion Moisoi (53 de ani) a fost bucătar angajat pe nava ”King”. El susține că are de recuperat de la firma milionarului în euro Comănescu suma de 5200 de dolari, sumă reprezentând salariul neachitat din luna octombrie, anul trecut.

”Mi s-a explicat că e criză, că este o perioadă grea când am întrebat de ce nu ni se dau banii. Am fost nevoit să îi explic fetiței mele de cinci ani de ce nu vine Moș Craciun. Probabil că acum mă vor da afară”, a declarat marinarul, afirmând că alți 100 de angajați ai companiei sunt în situația sa.

Reprezentanții GSP i-au promis marinarului, care s-a postat în fața sediului din port cu o pancartă pe care scrie ”Greva Foamei” , că îi vor achita drepturile salariale restante.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările