Explozie la ferma unchiului Simonei Halep din localitatea constănţeană Dorobanţu. O angajată a murit strivită de centrala termică

Explozie la ferma unchiului Simonei Halep din localitatea constănţeană Dorobanţu. O angajată a murit strivită de centrala termică

Locaţia unde a avut loc explozia. FOTO C. N.

Incident grav la o fermă din localitatea constănţeană Dorobanţu care îi aparţine unchiului Simonei Halep. O explozie care a avut la centrala termică a omorât o persoană.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deflagraţia a avut loc la puţin timp după ora 8.00 a dimineţii de sâmbătă. O persoană a sunat la numărul de urgenţă 112, iar echipajele Inspectoratului pentru situaţii de urgenţă s-au deplasat în locaţia indicată din localitatea Dorobanţu.

Ferma îi aparţine unchiului Simonei Halep, Constantin Arghir. Bărbatul şi-a pierdut fiul în urmă cu o lună şi jumătate. Nicia Arghir, vărul Simonei s-a spânzurat pe 9 martie 2015 din cauza unor presupuse datoriile pe care le avea la cămătari.

De această dată, nenorocirea a lovit în afacerea familiei - o fermă care avea şi o mică fabrică de lactate.

Persoana care se ocupa de administrarea locaţiei a venit sâmbătă să verifice utilajele. Nu se ştie exact cauza deflagraţiei, dar cert este că femeia a fost prinsă sub un boiler şi a decedat. 

Cadrele medicale de la SMURD au încercat să-i acorde primul ajutor dar manevrele nu au avut niciun rezultat. Femeia de 45 ani a fost declarată decedată. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Morgă pentru efectuarea necropsiei.

Femeia avea trei copii. Oamenii legii cercetează acum circumstanţele în care s-a produs tragedia. 

Familia Arghir a fost lovită greu de soartă în acest an. Vărul Simonei Halep, Nicia Arghir a decis să se spânzure. Tenismena evolua la momentul respectiv la cel mai important turneu mondial, cel de la Indian Wells. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările