Primăria Constanţa a tăiat de pe lista de investiţii a Spitalului de Boli Infecţioase obţinerea autorizaţiei ISU şi achiziţia senzorilor de fum DOCUMENT

Primăria Constanţa a tăiat de pe lista de investiţii a Spitalului de Boli Infecţioase obţinerea autorizaţiei ISU şi achiziţia senzorilor de fum DOCUMENT

Incendiu Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa - 1 oct 2021 / FOTO Inquam Photos / Costin Dincă

Într-un document aflat pe site-ul Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa sunt enumerate planurile de investiţii pe care unitatea dorea să le realizeze anul acesta. Primăria, cea care are în subordine spitalul, a tăiat de pe listă anumite achiziţii.

În documentul intitulat Planul Strategic 2020-2025, Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa enumeră lista obiectivelor de investiţii pe anul 2021. 

Pe această listă figurau un proiect tehnic pentru mărirea puterii electrice instalate în spital, inclusiv obţinerea avizului de racordare; lucrare de racordare la postul de transformare existent al ENEL în vederea măririi puterii instalate; proiect documentaţie tehnică pentru obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu; proiect de specialitate sistem detecţie incendiu pentru autorizaţie ISU; Instalare sistem de detecţie incendiu.

Toate aceste investiţii sunt colorate cu roşu, iar la finalul tabelului se regăseşte şi explicaţia: „Obiectivele scrise cu roşu au fost tăiate de pe lista de investiţii de către Primăria Constanţa, deoarece urmează a fi realizate în cadrul proiectului european de eficientizare energetică”.
 
Vineri, 1 octombrie 2021, un incendiu a izbucnit în Secţia ATI. Şapte pacienţi au murit, iar peste 100 au fost transferaţi la alte unităţi medicale din judeţ.
 
 
Citeşte şi: 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările