Decizia şefului Protecţiei Consumatorilor după ce a fost atenţionat de poliţie. „Cer scuze copilului meu”

Decizia şefului Protecţiei Consumatorilor după ce a fost atenţionat de poliţie. „Cer scuze copilului meu”

Horia Constantinescu, şeful CJPC Constanţa

Horia Constantinescu, şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, a fost atenţionat de poliţie după ce a postat un film in care băiatul său dansa în maşina aflată în mers.

Imaginile cu băiatul şefului CJPC Constanţa, care dansa în timp ce maşina condusă de mama sa mergea pe autostradă, au ajuns şi în atenţia IPJ Constanţa.

În cursul zilei de luni, 5 noiembrie, poliţiştii i-au audiat atât pe Horia Constantinescu, cât şi pe soţia acestuia care se afla la volanul maşinii. „Atât conducătoarea autoturismului, cât şi pasagerul din dreapta-faţă, au fost invitaţi la sediul Serviciului Rutier Constanţa pentru declaraţii, cu privire la incidentul în cauză. Din verificările efectuate, colegii mei au stabilit că incidentul a avut loc pe Autostrada A 2, conducătoarea auto neputând preciza cu exactitate kilometrul la care s-a petrecut fapta.

Aceştia au declarat că regretă incidentul petrecut şi au luat la cunoştinţă atenţionarea poliţiştilor rutieri", a transmis IPJ Constanţa.

În urmă cu câteva minute, şeful CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, a anunţat pe contul său de Facebook ce decizie a luat cu privire la acest incident.

„În urma discuţiilor cu lucrătorii poliţiei rutiere din cadrul IJP Constanţa, atât soţia mea, cât şi eu, ne-am asumat greşala de a circula cu copilul nostru, fără a-l asigura cu centura de siguranţă!

Filmarea am considerat necesar să o suspendăm, pentru a nu deveni un exemplu (negativ) şi pentru alţi părinţi! Cer scuze copilului meu!”, notează Horia Constantinescu.

Iniţial, odată cu postarea filmului în care copilul dansează în maşina aflată în mişcare, şeful protecţiei Consumatorilor a scris că „acest clip s-a filmat în altă ţară, maşina se afla pe o platformă, iar copilul asculta la căşti un concert din muzica de Bach!”

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Şeful Protecţiei Consumatorilor Constanţa, audiat de poliţie pentru un film postat pe internet. „Copilul asculta la căşti un concert”

VIDEO Saga închiderii Terasei Zorba din Neptun: plasa de muşte şi dintele spart al şefului OPC Constanţa

VIDEO Meniul zilei la două restaurante: gândaci, murdărie şi mâncare expirată. Protecţia Consumatorilor le-a închis temporar


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: