De la mărţişoare la stripperi. Oferte de 1 şi 8 martie pe litoral

De la mărţişoare la stripperi. Oferte de 1 şi 8 martie pe litoral

Cocktail-ul mărţişor va fi vedeta petrecerilor pentru doamne şi domnişoare. FOTO Adrian Boioglu

Mărţişoare eco, flori, mâncare şi băuturi gratis, acces la Spa sau cazare mai ieftină. Toate sunt pregătite pentru doamnele şi domnişoarele care vor să petreacă o săptămână pe litoral. Aşa cum este normal, nici constănţencele nu sunt neglijate când vine vorba de oferte speciale la mare.

Ştiri pe aceeaşi temă

La orele prânzului, prichindeii de la Grădiniţa "Steluţele Mării" din Constanţa era deja murdari de lipici pe mânuţe şi ploni de sclipici. De câteva zile, copiii din grupa mare învaţă să creeze singuri mărţişoare şi felicitări. 

Nu le vor dărui mămicilor şi bunicilor, ci le vor vinde. Educatoarea Mioara Nicoară spune că banii strânşi din această activitate ajung la copiii mai puţin norocoşi. 

"Cumpărăm fructe şi legume pentru un centru de copii de aici din Constanţa. Totodată o sa cumpărăm materiale şi o sa facem o expoziţie cu vânzare la City Mall, în proiectul «lumina învierii» în parteneriat cu Crucea Roşie şi ajutăm un copil cu o boală incurabilă. Este o tradiţie în Grădiniţa noastră să mergem să donăm aceşti bani copiilor cu probleme", spune Mioara Nicoară.

Creaţiile celor mici au ajuns în acest an şi la evenimentul "Mărţişorul Ecologic" organizat de ONG Mare Nostrum joi, la Cora Brătianu. 

Reprezentantul organizaţiei, Cecilia Pătrăhău spune că "anul trecut, la realizarea expoziţiilor au participat peste 650 de cadre didactice, care au mobilizat aproximativ 5.000 de elevi din judeţul Constanţa. Anual, numărul elevilor care se implică la realizarea de mărţişoarelor ecologice creşte simţitor, dovadă fiind creaţiile acestora şi diversitatea de materiale folosite. 

Elevii au folosit la confecţionarea mărţişoarelor atât materiale naturale, precum lemn, coji de nucă, seminţe, plante uscate, cât şi materiale reciclate/reciclabile, de tipul hârtiei, capacelor, dozelor de aluminiu, dopurilor de plută, dar şi materiale textile".

Mămicile din Constanţa au şi alte căi de a se răsfăţa în această perioadă. Cristian Bărhălescu, managerul unei agenţii de turism din centrul oraşului spune că a "pregătit pentru această perioadă pachete de o noapte sau două şi cu evenimente speciale: invitarea unor trupe de dansatori, actori care susţin diverse piese de teatru şi cântăreţi, MC care ajută doamnele să se simtă bine."

Unul dintre hotelurile de patru stele din Mamaia care au porţile deschise în această perioadă a venit şi cu o ofertă de 1 şi 8 martie, pachetul "Celebrating woman". Anca Nedea, managerul hotelului a dezvăluit că "nopţile de cazare sunt însoţite de mic dejun, cinsp specială cu program artistic, un pachet de bun venit cu ciocolata, acces la Spa, piscina, sauna sau jacuzzi, dus emoţional sau cervicak şi tratamente cu reduceri de preţ"

Unitatea de cazare îi are în vedere şi pe domni. Ei primesc câte un masaj gratuit dacă soţiile lor se bucură de serviciile SPA.

Cele mai aventuroase doamne şi domnişoare se pregătesc de 1 şi 8 martie în Pub. Unul dintre cele mai noi pub-uri din oraş, deschis în zona Universităţii Ovidius vine cu o surpriză pentru invitate: o lalea sau un trandafir gratuit la sosire. 

Pachetul de 8 martie costa 69 lei şi aduce cu el Free Bar, un aperitiv şi un fel principal. Desertul vor fi o trupă de striptease masculin. 

Cocktail-ul mărțișor va fi vedeta petrecerilor pentru doamne și domnișoare. FOTO Adrian Boioglu

Imagini din aceeasi galerie
  • Cocktail-ul mărțișor va fi vedeta petrecerilor pentru doamne și domnișoare. FOTO Adrian Boioglu
  • Un Pub din Constanța a cumpărat 1000 lalele pentru clientele de 1 martie. FOTO Adrian Boioglu
  • Lalelele sunt pregătite pentru cliente. FOTO Adrian Boioglu
  • Copiii de la Grupa mare și-au făcut singuri mărțișoarele. FOTO Adrian Boioglu
  • Managerul Pub-ului alege cele mai frumoase lalele. FOTO Adrian Boioglu
  • Mărțișoarele făcute de copii. FOTO Adrian Boioglu
  • Copiii de la Grădinița Steluțele Mării își fac singuri mărțișoarele. FOTO Adrian Boioglu
  • Mărțișoarele sunt ecologice. FOTO Adrian Boioglu
  • Domnișoarele se pot răsfăța și la Spa. FOTO Adrian Boioglu
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările