Constanţa: UPDATE Furtuna a întrerupt căutările pescarului din barca răsturnată ieri de vânt

Constanţa: UPDATE Furtuna a întrerupt căutările pescarului din barca răsturnată ieri de vânt

Pompierii de la ISU îl caută şi astăzi pe bărbatul dispărut

În jurul orei 9.00, zece militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au ajuns din nou pe malul lacului Taşaul. Ei îl caută pe unul dintre pescarii dispăruţi ieri după-amiază.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Pescarul care a reuşit să scape cu viaţa din apele lacului se numeşte Constantin Roibu şi are 42 de ani. El a fost salvat de câţiva angajaţi ai unei firme.
Colegul său, Ionuţ Gicu Târâş (31 de ani), este in continuare de negăsit.   

UPDATE
Din cauza vântului extrem de puternic, căutările pescarului dispărut ieri pe lacul Taşaul au fost întrerupte. Militarii ISU vot relua căutările doar dacă furtuna se va opri.

Barca în care se aflau doi pescari s-a răsturnat ieri după-amiază, din cauza vântului foarte puternic. Cei doi bărbaţi au dispărut sub privirile neputincioase ale celor aflaţi pe mal.

Constanţa: UPDATE O barcă cu doi pescari s-a răsturnat din cauza furtunii. Unul dintre bărbați este dat dispărut

Din fericire, unul dintre pescari a reuşit să se salveze în ultimul moment. Colegul său a fost căutat până la lăsarea întunericului, însă fără rezultat.

Căutările au fost reluate în această dimineaţă. Militarii de la ISU Constanţa încearcă să-l găsească pe cel de-al doilea pescar.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările