Constanţa: Amenzi de opt mii de lei, aplicate de Protecţia Consumatorilor în urma neregulilor găsite la microbuze de călători

Constanţa: Amenzi de opt mii de lei, aplicate de Protecţia Consumatorilor în urma neregulilor găsite la microbuze de călători

FOTO IPN

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Constanţa au aplicat amenzi în valoare de opt mii de lei, în urma neregulilor descoperite la microbuzele de călători din municipiu.Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Constanţa au aplicat amenzi în valoare de opt mii de lei, în urma neregulilor descoperite la microbuzele de călători din municipiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor CJPC Constanţa, comisarii instituţiei au verificat microbuzele de călători, în urma sesizărilor primite de la călători. 
 
 
"Având în vedere numărul mare de reclamaţii înregistrate pe pagina ANPC - CJPC Constanţa în care se reclama calitatea serviciului de transport persoane cu microbuzele din oraşul Constanţa, s-a procedat la efectuarea unui control operativ pentru a se verifica cele reclamate. În urma verificărilor s-a constatat că există doar două trasee pe care circulă microbuze, respectiv 304 şi 305”, au precizat reprezentanţii CJPC Constanţa. 
 
Sursa citată menţionează că au fost verificate cinci microbuze aflate în trafic, fiind aplicate amenzi în valoare de 8.000 de lei. 
 
 
"La data şi ora controlului au fost verificate cinci maşini aflate în trafic, care au fost oprite până la remediere. Controalele au fost finalizate cu două documente de control încheiate pentru aceeaşi societate care deţine microbuzele, aplicându-se sancţiuni în valoare de 8.000 de lei şi au fost oprite de la prestarea de serviciu toate microbuzele cu deficienţe”, au mai precizat reprezentanţii CJPC Constanţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: