Ce poţi face cu 5.500 euro: îţi cumperi o maşină second hand, mergi într-o vacanţă exotică sau salvezi viaţa unui om

Ce poţi face cu 5.500 euro: îţi cumperi o maşină second hand, mergi într-o vacanţă exotică sau salvezi viaţa unui om

O femeie, care are grijă singură de familia ei, are la propriu şansa vieţii sale printr-o operaţie care îi va îndepărta simultan tumorile canceroase la sân şi la ficat.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Adevărul“ a relatat cazul Violetei Stanciu, o femeie din Adamclisi, Constanţa, cap de familie, mamă a unui copil, care îngrijeşte şi de bunica ei, care a aflat că este bolnavă de un cancer agresiv în urma unei banale dureri care anunţa, însă, dezastrul. 

În luna martie a acestui an, prezenţa unui nodul dureros a determinat-o Violeta Stanciu (46 de ani) să meargă la medic. Peste câteva săptămâni avea să primească şi diagnosticul – cancer mamar în stadiul trei. Medicii i-au spus că boala este agresivă, se poate agrava rapid (mai ales că deja există metastaze şi la nivelul ficatului) şi i-au recomandat să meargă la un centru oncologic privat din Bucureşti, pentru a începe imediat tratamentul.

Prietenii ei au creat o pagină de Facebook, O ajutăm pe Violeta să învingă cancerul, pe care au povestit cele întâmplate Violetei. De dragul copilului ei şi văzând că nu e singură, Violeta Stanciu şi-a spus că vrea şi că trebuie să lupte încă de la prima confruntare cu diagnosticul. Acum se află în faţa operaţiei care va îndepărta chirurgical tumorile care s-au restrâns datorită tratamentului.

„Ce înseamnă 5.500 de euro? O vacanţă într-o destinaţie exotică, o maşină second hand, renovarea unei garsoniere sau... VIAŢA UNUI OM! “, sună apelul de pe pagina Violetei

Violeta este foarte aproape de intervenţia chirurgicală în care îşi pune toate speranţele! Aşa cum ştiţi, în primăvara acestui an, a primit un diagnostic dur – cancer mamar şi metastaze hepatice! Deşi boala este într-un stadiu foarte avansat, Violeta este o luptătoare! A trecut prin multe momente în care a crezut că nu mai poate continua, dar a găsit puterea şi determinarea în ochii fiului său! 

A ajuns aici datorită oamenilor minunaţi care i-au oferit sprijin financiar pentru a-şi continua tratamentele şi investigaţiile şi cărora Violeta le mulţumeşte din suflet! 

Drumul a fost greu, fiindcă şedinţele de chimioterapie vin la pachet cu efecte adverse chinuitoare. Ucid celulele dăunătoare, dar fac prăpăd în calea lor...

Medicii au informat-o că trebuie să intervină URGENT! Mai exact, peste o săptămână, pe 14 octombrie, au programat intervenţia chirurgicală. Este o operaţie grea, în care trebuie să intervină pentru extirparea tumorii de pe sân, dar şi a metastazelor de pe ficat.

<Medicul oncolog mi-a spus că are toată stima pentru chirurgul care se încumetă să facă o astfel de intervenţie chirurgicală, în care intervine în acelaşi timp atât pentru extirparea sânului, cât şi pe ficat, şi că este singura posibilitate prin care răul poate fi înlăturat de la rădăcină. Că nu mai am timp pentru amânări, că această operaţie este singura care îmi poate oferi şansa la viaţă>, povesteşte Violeta, cu lacrimi în ochi. 

Asigurarea de sănătate nu asigură, însă, serviciile de spitalizare. Mai exact, Violeta ar trebui să achite 26.000 de lei, adică aproape 5.500 de euro, pentru perioada în care va sta internată. 

Este motivul pentru care vă cerem din nou ajutorul! Timpul este foarte scurt, dar împreună o putem ajuta să primească această şansă! 

Orice sumă, oricât de mică, este VITALĂ în aceste momente! De pildă, ar fi de ajuns 550 de oameni care să doneze fiecare câte 10 euro. Adică mai puţin de 50 de lei. Avem la dispoziţie doar 7 zile! Nu consideraţi că ajutorul pe care-l puteţi oferi este prea mic! Se spune că „unde-s mulţi, puterea creşte“, nu-i aşa?

Octombrie este, la nivel internaţional, luna dedicată luptei împotriva cancerului de sân...Noi putem ajuta o mamă să învingă această boală grea! Este, poate, un gest simbolic, prin care arătăm că putem fi solidari şi că e foarte simplu să facem o faptă bună!

5.500 de euro. 7 zile. Viaţa unui om! Reuşim?

Puteţi face donaţii în cele două conturi, deschise la BRD, pe numele Stanciu Violeta: 

RO78BRDE140SV77024991400 – în lei 

RO77BRDE140SV77025011400 – în euro

VĂ MULŢUMIM DIN SUFLET PENTRU AJUTORUL ACORDAT!

IMPORTANT!!! Donează şi distribuie mesajul mai departe! Nu doar pe Facebook, ci şi prin mesaj privat, telefonic sau prin viu grai, de la om la om, mai ales dacă ai prieteni sau cunoştinţe care o cunosc personal! În acest fel, cresc şansele ca suma să fie strânsă în timp util! Fiindcă mai târziu poate fi prea târziu…“ 

Pe aceeaşi temă: 

O durere a alarmat-o, iar medicul i-a spus ce are de făcut. Ce şanse la viaţă are Violeta, singurul sprijin al unei familii

VIDEO Salvarea copilului este în mâinile tale. Manevre de prim-ajutor necesare când micuţul are căile aeriene blocate

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările