Bărbatul care a dat foc mănăstirii „Izvorul Tămăduirii” din Agigea a fost reţinut VIDEO

Bărbatul care a dat foc mănăstirii „Izvorul Tămăduirii” din Agigea a fost reţinut VIDEO

Incendiu la mănăstirea Izvorul Tămăduirii - Agigea

Un incendiu a izbucnit miercuri la mănăstirea pe stil vechi „Izvorul Tămăduirii” din localitatea Agigea. Focul a fost pus din răzbunare, mărturiseşte chiar bătrânul acuzat de incendiere.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că miercuri, 20 octombrie, în jurul orei 16.10, poliţiştii Secţiei 1 Rurală au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că la mănăstirea Izvorul Tămăduirii din localitatea Agigea a izbucnit un incendiu.
 
 
„Conform primelor cercetări, s-a stabilit că un bărbat, de 67 de ani, ar fi pus foc intenţionat la ultimul etaj al clădirii, într-un uscător, ca urmare a unor neînţelegeri cu  stareţul mănăstirii privind cazarea într-una dintre chilii”, transmite IPJ Constanţa.
 
În urma incendiului au rezultat doar pagube materiale.
 
Bărbatul în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.
 
 
Citeşte şi: 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările