Bărbatul de 55 de ani, bătut cu bestialitate de un poliţist constănţean, a murit. Agresorul este arestat

Bărbatul de 55 de ani, bătut cu bestialitate de un poliţist constănţean, a murit. Agresorul este arestat

Alexandru Dîrmon, poliţistul care l-a bătut pe bărbatul de 55 de ani

Ofiţerul de Poliţie este în acest moment arestat pentru 30 de zile. El a contestat măsura, iar Tribunalul Constanţa se va pronunţa definitiv. Între timp, victima poliţistului a murit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul de 55 de ani, bătut de ofiţerul de poliţie Alexandru Dîrmon, a murit.

Alexandru Dîrmon, de 26 de ani, ofiţer de Poliţie la Constanţa, a fost arestat pentru 30 de zile după ce a bătut un bărbat de 55 de ani. Victima acestuia a ajuns la spital în comă.

Incidentul s-a petrecut la 4 iunie, în jurul orei 13.15, într-un bar din cartierul constănţean Km 4-5, acolo unde se află secţia de Poliţie la care munceşte omul legii. Cei doi se aflau în bar şi consumau băuturi alcoolice. Martorii povestesc că, la un moment dat, între cei doi au avut loc câteva schimburi de replici, iar victima l-a înjurat pe poliţist, după care a plecat. Dornic de răzbunare, ofiţerul de Poliţie a ieşit pe stradă după bărbat, l-a doborât la pământ şi i-a tras mai multe lovituri cu piciorul la nivelul capului. După ce l-a lăsat aproape fără suflare, s-a întors în bar şi a continuat să bea, fără să-i pese de el, conform Europa Press RO. 

Victima de 55 de ani a rămas prăbuşită la pământ până în momentul în care a fost găsită de trecători, care au sunat de urgenţă la 112. Personalul medical de pe ambulanţa sosită la faţa locului a aplicat manevre de resuscitare victimei, timp de 30 de minute, aceasta aflându-se în stop cardio-respirator. Bărbatul a fost internat în comă în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Constanţa a admis miercuri dimineaţa propunerea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, iar ofiţerul va sta după gratii timp de o lună. Decizia nu este definitivă. Cristian Ion, avocatul poliţistului, a declarat că măsura arestului preventiv a fost contestată, urmând ca magistraţii Tribunalului Constanţa să judece contestaţia peste câteva zile. Deocamdată, clientul său s-a prevalat de dreptul la tăcere.

Citeşte şi:

Cadavrul unui comandant român, ţinut de două luni într-o cameră frigorifică a vaporului. Apel pentru intervenţia preşedintelui Iohannis

Explozie în subteran, flăcări şi fum din pământ la baza unui bloc din Constanţa 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările