Şcolile sunt închise şi joi, 30 ianuarie

Şcolile sunt închise şi joi, 30 ianuarie

A patra zi de vacanţă pentru elevi FOTO Adevărul

Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a decis suspendarea cursurilor în toate şcolile din judeţul Constanţa, pentru a patra zi consecutiv.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a hotărât suspendarea cursurilor în toate unităţile de învăţământ din judeţul Constanţa în ziua de joi, 30 ianuarie 2014.

Decizia a venit în urma avertizării meteo emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie pentru data de 30 ianuarie 2014.

Excepţie fac grădiniţele cu program prelungit din municipiul şi judeţul Constanţa care rămân deschise pentru a veni în întâmpinarea părinţilor.

Dobrogea este sub cod portocaliu şi în cursul zilei de joi, 30 ianuarie. Vor mai fi intensificări ale vântului în sud-estul ţării, dar la cote mai reduse (temporar rafale de până la 40-50 km/h), viscolind şi spulberând zăpada deja depusă. Joi şi vineri, vremea va deveni geroasă pe arii extinse în regiunile estice, sudice şi centrale, cu precădere dimineaţa şi noaptea.

Vă mai recomandăm

Revine codul portocaliu. Ploaie, vânt, lapoviţă şi polei

Şcolile rămân închise miercuri, 29 ianuarie. Grădiniţele cu orar prelungit sunt deschise

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările