VIDEO Lecţie de curaj. Cum a reuşit o mireasă paralizată să păşească spre altar

VIDEO Lecţie
de curaj. Cum a reuşit o mireasă paralizată să păşească spre altar

Decor de nuntă  FOTO: pexels.com

O tânără din State a reuşit să meargă din nou după multe luni de exerciţii. Primii paşi, după recuperare, i-a făcut la propria nuntă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jennifer Darmon, o tânără din SUA, a suferit un accident rutier în 2008 care a împiedicat-o să mai meargă. Se afla împreună cu viitorul soţ şi cu nişte prieteni într-o excursie când maşina în care se afla Jennifer a fost lovită de un alt autoturism, potrivit unui articol de câteva săptămâni postat pe livebizmedia.com.

Conform sursei citate, tânără suferise o leziune la măduva spinării, iar şansele de a mai putea merge vreodată pe propriile picioare erau minime.

Însă tânăra s-a încăpăţânat şi mergea, alături de prietenul ei, la şedinţe de fizioterapie săptămânale. Acestea, mai amiteşte sursa citată, au inclus chiar repetiţii în care Jennifer purta rochia de mireasă şi păşea pe un culoare similar celui din biserica unde urma să se căsătorească în 2011.

„Accidentul m-a făcut să realize că dacă e ceva ce vrei să faci, fă-l cât timp mai poţi“, declara iubitul lui Jennifer pentru televiziunea americană abcnews.go.com.

Mai puteţi citi:

Cum arată misteriorul iepure Ili Pika, pe care oamenii îl întâlnesc o dată la zeci de ani

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: