VIDEO Clujeancă bătută de patroana unui salon de înfrumuseţare din cauza unui loc de parcare

VIDEO Clujeancă bătută de patroana unui salon de înfrumuseţare din cauza unui loc de parcare

Femeia a fost trasă de păr şi pusă la pământ. FOTO: Captură video/Arhivă personală

O clujeancă a fost bătută de proprietara unui salon de înfrumuseţare, pentru că a reclamat faptul că i-a fost ocupat abuziv locul de parcare. Agresiunea s-a produs chiar sub ochii fiicei acesteia.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Pe 3 septembrie, în jurul orei 13.45, am venit acasă pentru puţini timp, dar locul meu de parcare era ocupat de o maşină de Sălaj. Am pus poza cu maşina pe grupul blocului în ideea că poate se sesizează cineva şi o să fie eliberat locul. Nimeni nu s-a sesizat cu nimic. Ulterior am intrat în salon şi am întrebat politicos dacă ştiu ceva despre maşina parcată acolo. Toată lumea s-a făcut că plouă. După cinci minute o angajată a sunat-o pe pe proprietara salonului pentru a povesti întâmplarea”, a spus victima, conform Monitorul de Cluj
 
Incidentul s-a produs în comuna Foreşti, judeţul Cluj. Victima a filmat totul cu telefonul mobil. 

 
Femeia a fost trasă de păr de patroana salonului de înfrumuseţare, care era însoţită de fiica ei. Agresoarea s-a enervat după un schimb scurt de replici cu victima. 
 
 
Vă mai recomandăm 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările