Trei actori de la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj, nominalizaţi la Premiile UNITER

Trei actori
de la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj, nominalizaţi la Premiile UNITER

Sala Teatrului Maghiar de Stat din Cluj este mereu plină  FOTO: www.buzznews.ro

Imola Kézdi, Enikő Györgyjakab şi András Hatházi sunt trei actori de la Teatrul Maghiar de Stat care au fost nominalizaţi pentru un premiu UNITER. Gala va avea loc luni, 13 mai, în sala mare a Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri “ din Iaşi. Atunci îi va fi oferit un premiu special şi lui Tudor Gheorghe pentru o viaţă dedicată poeziei autentice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imola Kézdi a fost nominalizată la categoria „Cea mai bună actriţă în rol principal“ pentru rolul titular din spectacolul „Hedda Gabler“ la Teatrul Maghiar de Stat Cluj, Enikő Györgyjakab – la  „Cea mai bună actriţă în rol secundar“ pentru rolul Doamna Elvsted din spectacolul „Hedda Gabler“ la Teatrul Maghiar de Stat Cluj, iar András Hatházi - la „Cel mai bun actor în rol secundar“ pentru rolul „Judecătorul Brack“ din spectacolul „Hedda Gabler“ la Teatrul Maghiar de Stat Cluj.

Dacă cei trei artişti clujeni vor lua sau nu distincţiile se va anunţa la Gala Premiilor UNITER din 13 mai, care se va desfăşura în Sala Mare a Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările