Răzbunare în stil mafiot în Spania: atelierul unui român, distrus într-un incendiu. Anchetatorii au o pistă VIDEO

Răzbunare în stil mafiot în Spania: atelierul unui român, distrus într-un incendiu. Anchetatorii au o pistă VIDEO

Incendiul a distrus în totalitate atelierul românului. FOTO ABC

Un service auto deţinut de un cetăţean român rezident în oraşul spaniol Cordoba a fost distrus în totalitate de un incendiu. Anchetatorii au dovezi serioase că focul a fost pus de o mână criminală.

Atelierul Auto Talleres Vasi, situat în calle Ingeniero Juan de la Cierva din poligonul Amargacena, Cordoba, a fost distrus complet într-un incendiu, iar odată cu el au ars nu mai puţin de 46 de maşini. Poliţia exclude varianta unui incendiu neprovocat, iar toate indiciile arată că flăcările au fost puse de o mână criminală, informează ABC, ediţia de Andaluzia.

Potrivit sursei citate, ar fi vorba de un atentat, iar flăcările care au distrus întreg atelierul nu au avut o singură sursă. Experţii poliţiei spaniole au găsit surse atât în ​​interiorul, cât şi în exteriorul instalaţiilor, iar incendiul a fost provocat de persoane care aveau cunoştinţele necesare pentru a maximiza daunele. Spaniolii cred că ar fi fost o reglare de conturi în stil mafiot, o răzbunare şi că cineva a dorit cu orice preţ ca afacerea românului să fie falimentată.

Nu este foarte clar dacă acesta avea o asigurare care să-i acopere pagubele uriaşe, iar poliţiştii spanioli iau în calcule ca atentatul să fi fost plătit de concurenţa românului, unul dintre numeroasele service-uri auto din zonă.

Şi infotaller.tv notează că incendiul a fost pus de o mână criminală. Anchetatorii îi caută acum pe ocupanţii unui SUV care s-ar fi aflat în zonă, în momentul declanşării incendiului. Potrivit sursei citate, atelierul auto Talleres Vasi era deţinut de un român, care avea preţuri cu adevărat competitive sau „suspect de ieftine”, aşa cum s-au exprimat spaniolii. 

Vă mai recomandăm şi: 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările