Pedeapsă pentru românul care a violat-o pe fetiţa partenerei sale. Bestia s-a lăudat cu abuzarea copilei care-i spunea „tată“

Pedeapsă pentru românul care a violat-o pe fetiţa partenerei sale. Bestia s-a lăudat cu abuzarea copilei care-i spunea „tată“

Sursa El Periodico Mediterraneo / Gabriel Utiel

Un român din Spania a fost judecat pentru abuzarea fiicei partenerei sale. Bărbatul a recunoscut tot şi a povestit cu lux de amănunte cum întreţinea relaţii sexuale cu fetiţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Românul care a violat-o în repetate rânduri pe fiica partenerei sale a fost condamnat la 11 ani de închisoare în Spania, scrie presa spaniolă. Bărbatul român în vârstă de 30 de ani este rezident în Villarreal. 

El povestise cu lux de amănunte şi fără niciun regret cum o viola pe fată şi cum a dat peste 1.100 de euro pe jucării sexuale. Faptele de care este acuzat au avut loc în 2018 şi 2019.
 
„Am atins-o peste tot şi am făcut de multe ori inclusiv sex oral cu ea. Şi am folosit şi jucăriile”, a spus cetaţeanul român aflat în boxa acuzaţilor, potrivit publicaţiei El Periodico Mediterraneo. Bărbatul a ameninţat-o pe copilă că o va bate dacă va spune cuiva ceea ce se întâmplă.
 
Fosta sa parteneră spune că a avut încredere totală în partenerul ei şi nu a bănuit niciun moment ce se întâmplă. Fiica ei era traumatizată şi a fost ameninţată în mai multe rânduri că va fi pedepsită dacă îi va spune ceea ce se întâmplă.
 
Mai mult, ani de zile fiica cea mică l-a numit pe român „tată” şi era foarte ataşată de el. Totul s-a schimbat de atunci când bărbatul a început să o abuzeze, profitând de faptul că mama fetei era plecată des în delegaţii de serviciu.Potrivit rechizitoriului, fata a fost traumatizată de aceste abuzuri, iar acum este tratată pentru depresie. În tot acest timp, ea s-a distanţat de prietenele sale şi de colegi şi trebuie să urmeze un tratament specializat.
 
Cazul a fost judecat iniţial de Tribunalul Provincial Castellon, iar procurorul a solicitat 15 ani de închisoare pentru acuzat şi o amendă penală de 12.000 de euro. Verdictul a fost dat în cele din urmă de Cutea Provinciale Castellon. Judecătorul a decis ca românul să-şi petreacă următorii 11 ani în spatele gratiilor şi să plătească despăgubiri de 12.000 de euro. 
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările