Oláh Emese este noul viceprimar al Clujului

Oláh Emese este noul viceprimar al Clujului

Olah Emese (cea din dreapta). În stânga este fostul viceprimar al Clujului, Horvath Anna  FOTO UDMR Cluj

După demisia lui Horvath Anna, cercetată penal, Oláh Emese a fost investită, marţi, 4 aprilie, în funcţia de viceprimar al municipiului, în şedinţa Consiliului Local Cluj-Napoca.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Prima şi cea mai importantă sarcină va fi de a redeschide canalele de comunicare prin care maghiarii din Cluj pot interacţiona, din nou, cu administraţia locală. În acest scop, vom reintroduce în cel mai scurt timp programul de audienţe şi încercăm să găsim o soluţie şi pentru relansarea programului de consiliere telefonică”, a declarat Oláh Emese, potrivit unui comunicat UDMR Cluj.

Aceasta este consilier local şi a fost propusă de UDMR să ocupe funcţie de viceprimar al Clujului. Propunerea UDMR Cluj a fost votată cu unanimitate de toţi reprezentanţii tuturor formaţiunilor politice prezente la şedinţă. Tot azi, locul fostului consilier local Csoma Botond - care a obţinut un mandat de deputat în urma alegerilor din decembrie 2016 - a fost luat de Nistor Dániel. Acesta din urmă a depus marţi, 4 aprilie, jurământul.

UDMR Cluj are în Consiliul Local Cluj-Napoca 5 consilieri locali. Pe lângă noul viceprimar, Olah Emese, va mai rămâne în funcţia de consilier local şi Horvath Anna. 

Mai puteţi citi:

Viceprimarul Clujului, cercetat de DNA sub control judiciar. Horvath Anna e acuzată de trafic de influenţăDacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările