Mihai Albu, cu sandalele gigant la Cluj

Iulius Mall va organiza în această seară, de la ora 19.00, un show fashion, care îl va avea ca protagonist pe cel mai cunoscut designer de încălţăminte şi accesorii din România, Mihai Albu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Designerul îşi va prezenta în premieră la Cluj-Napoca ultima sa colecţie, toamnă-iarnă 2010-2011, „Mega Structures”. În cadrul colecţiei vor fi prezentate şi sandalele cu care Mihai Albu a intrat în Cartea Recordurilor. „Încălţămintea are la bază reguli de arhitectură şi design, însă exprimate artistic, cu aspect de faţade, suprapuneri de tocuri şi platforme ce apar în locuri total neaşteptate”, a declarat Mihai Albu.

Sandale de 37 de cm

World Records Academy i-a acordat acestuia, în mai 2010, certificatul de creator al celei mai înalte perechi de sandale din lume, care oferă doamnelor şi domnişoarelor 31 cm peste statura cu care le-a înzestrat natura.

Luna trecută, aceeaşi academie l-a distins cu un nou certificat după ce şi-a doborât propriul record mondial cu o pereche de încălţăminte înaltă de 37 cm.

Gazda evenimentului va fi Mihai Morar iar Marina Dina va fi invitata specială pe catwalk. A doua zi, de la ora 16.00, clujeni îl vor putea asculta live pe Vali Bărbulescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările