Interviu / Cristi Bud: „Ţin demult cu CFR-ul”

Interviu / Cristi Bud: „Ţin demult cu CFR-ul”

Cristi Bud (în dreapta) promite că va impresiona la CFR

Singurul transfer de până acum al CFR-ului, Cristian Bud, a dezvăluit că este de multă vreme fan al clujenilor şi promite că nu va dezamăgi. Atacantul spune că nu a acceptat oferta pentru a fi rezervă şi crede că se va integra rapid în angrenajul lui Mandorlini

Ştiri pe aceeaşi temă

-Te-ai relaxat de sărbători?
-Am fost în Slovacia, cu nişte prieteni, printre care şi Laurenţiu Rus, de la Dinamo. Am evitat să schiez, pentru că mi-a fost frică de o accidentare, dar am alergat, să nu ies din formă.

-Ai emoţii înainte de întâlnirea cu noii colegi?

-Nu pot să spun că mi-e frică, pentru că dacă era aşa, nu mai semnam cu ei. Poate pot să spun că am emoţii, deoarece aici sunt fotbalişti mai buni, alt nivel şi alte obiective, dar nu am de ce să mă sperii. Aştept să încep antrenamentele, sunt foarte nerăbdător.

-Cum ai de gând să mulţumeşti publicul?
-Eu cred că mă voi adapta foarte repede. Pot fi atacantul pe care a spus domnul Paszkany că şi-l doreşte şi anume unul care înscrie 10-15 goluri pe sezon. Nu vreau să fiu rezervă, să zică toată lumea că am fost un foc de paie şi m-am stins, sau că CFR a luat ţeapă cu mine. Vreau să răsplătesc încrederea conducerii prin evoluţiile mele.

-Cu cine crezi că vă bateţi la titlu?
-Cu Timişoara, Rapid, Vaslui şi chiar Dinamo, care aşa cum a pierdut titlul anul trecut, acum îl poate câştiga. Pentru mine e o realizare mare că am semnat cu CFR şi îmi doresc să fac performanţă. Îmi pare rău că nu mai continuăm în cupele europene, pentru că acum aveam şi eu şansa de a juca în Europa. Oricum, sper să luăm eventul şi la vară să vină şi şansa mea.

-Care e cea mai mare realizare pentru tine în anul ce a trecut?
-Fără îndoială faptul că am semnat cu CFR-ul. Sunt foarte fericit pentru acest lucru. Pentru acest an mi-am propus să joc cât mai mult şi să înscriu, pentru că asta trebuie să facă un atacant.

-Din ce ai văzut tu până acum, ce a adus Mandorlini în plus în jocul echipei?
-Nu poţi compara antrenorii, fiecare are stilul lui de joc, ideile sale. Mă uitam la meciuri şi înainte să fie el, pentru că îmi plăcea foarte mult CFR-ul. Jocul lor era de departe cel mai frumos. Un plus cu siguranţă a adus, iar acesta sper să fie câştigarea campionatului.

-În urmă cu un an, spuneai că te laşi de fotbal şi pleci la muncă în străinătate...

-Aaa da, eram foarte supărat atunci. Unirea Alba-Iulia mă dorea, iar cei de la Liberty nu mă lăsau să plec. Îmi doream mult acel transfer, iar la nervi, am spus că mă las de fotbal şi plec la muncă, tocmai pentru că cei de la Salonta au blocat transferul. Acum, îmi pare bine că am rămas fotbalist.


 „Am trecut la un alt nivel, dar sunt convins că nu-i voi dezamăgi pe cei care au avut încredere în mine”
Cristian Bud, atacant CFR Cluj

citeste totul despre: