VIDEO Scene de groază în sucursala CEC Cluj unde un bărbat a intrat înarmat cu un pistol. Hoţul le-a fluturat arma în faţă angajaţilor şi clienţilor băncii

VIDEO Scene de groază în sucursala CEC Cluj unde un bărbat a intrat înarmat cu un pistol. Hoţul le-a fluturat arma în faţă angajaţilor şi clienţilor băncii

Imagine surprinsă pe camerele de luat vederi ale băncii

Autorul tentativei de jaf armat de la o sucursală a CEC Bank din Cluj a fost surprins de camerele video ale băncii. Bărbatul a fost dat în urmărire de Poliţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, 21 iunie, în jurul orei 15.10, Poliţia Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că într-o unitate bancară de pe raza municipiului Cluj-Napoca a intrat o persoană cu faţa acoperită şi a solicitat bani personalului băncii, ameninţând cu un pistol.
 
Imaginile surprinse de camerele de luat vederi din interiorul sucursalei CEC Bank arată cum bărbatul înarmat seamănă teroare printre angajaţii băncii, precum şi printre clienţi.
 
Reprezentanţii Poliţiei au confirmat acest incident şi au precizat că bărbatul a intrat cu faţa acoperită şi ar fi solicitat bani personalului băncii, ameninţând cu un pistol. Surprins de reacţia angajaţilor băncii, care l-au refuzat, acesta a fugit, renunţând la planul său. 

 
„În jurul orei 15.10, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că într-o unitate bancară, de pe raza municipiului Cluj-Napoca, a intrat o persoană cu faţa acoperită şi ar fi solicitat bani personalului băncii, ameninţând cu un pistol. Bărbatul ar fi fost refuzat, motiv pentru care a părăsit incinta băncii în fugă. În urma acestui incident, nicio persoană nu a fost rănită”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Cluj.
 
 
 
 
 
Semnalmentele infractorului sunt următoarele: bărbatul este în vârstă de aproximativ 20-25 de ani, are constituţie atletică, iar atunci când a încercat să jefuiască banca purta îmbrăcăminte de culoare închisă şi ochelari de soare.
 
Acesta a fost surprins şi de camerele video ale băncii, iar poliţişti au făcut publice imaginile (foto, sus). Bărbatul a fost dat acum în urmărire, iar acheta este coordonată de către Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul inspectoratului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: