Drama „Ionuţ Anghel”, băieţelul ucis de câini într-un parc din Capitală, se putea repeta la Cluj

Drama „Ionuţ Anghel”, băieţelul ucis de câini într-un parc din Capitală, se putea repeta la Cluj

Cânii sunt de mai multă vreme în zonă. FOTO: Adi Ulici

O femeie şi băieţelul ei de 1 an au fost atacaţi de o haită de câini la câteva sute de metri de blocul în care locuiesc din comuna Floreşti, din judeţul Cluj. Câinii păzesc mai mulţi cai lăsaţi în zonă la păscut. Poliţia a fost sesizată de mai multe ori cu privire la pericol, dar nimic nu s-a rezolvat.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Acum cateva minute sotia mea si baietelul meu de 1 an au fost atacati de o haita de 3 caini in Floresti. Daca va ganditi ca sunt caini vagabonzi, ei bine nu. Sunt caini adusi sa "apere" caii care au fost toata vara prezenti pe campul din Floresti dintre strada Urusagului si strada Eroilor”, a scris, atăzi, pe Facebook un programator clujean care trăieşte în cea mai mare comună din România, Floreşti. Adrian Ulici arată în continuare că „Poliţia a primit sesizari, de vreo 2 ori i-am şi vazut venind în zona mai la începutul verii (probabil dupa ce au fost atacate alte persoane) însă nu s-a rezolvat nimic. La un moment dat caii, dezlegati fiind, se plimbau relexati în parcari printre maşinile oamenilor, chiar lânga intrarea blocurilor”. 


Femeie şi un copil de 1 an atacaţi de o haită de câini

 
„Soţia mea a avut noroc că a avut curajul să se apere pe ea şi pe copilas pana cand un domn dintr-un bloc apropiat, auzind galagia, a fugit in ajutorul ei. Vorbind cu domnul am aflat ca aceiasi caini astazi au mai atacat si alte persoane. Oare acestea sunt semnele care le tot cautam ca traim intr-o tara civilizata, in care daca cumva cineva isi face de cap si lasa caini PERICULOSI nesupravegheati intr-o zona imprejmuita Politia se auto-sesizeaza, sau macar raspunde serios sesizarilor pe care le primesc? E normal oare sa traim toata vara nestiind cand vom fi atacati de caini poate chiar in fata blocului? Oare e normal ca ieri pe strada Dumitru Mocanu se plimbau relaxati doi cai liberi, fara nimeni in zona care sa-i supravegheze?”, a mai scris clujeanul. 
 

Cazul Ionuţ Anghel

 
Ionuţ Anghel şi fratele lui de şase ani se jucau şi aleargau, în septembrie 2013, pe o alee din parcul Tei din Bucureşti. La un moment dat, fratele lui Ionuţ este adus în parc de mână de către un bărbat. Acesta merge cu copilul la un agent de pază, iar după câteva secunde cei trei se îndreaptă spre locul unde ar fi stat bunica celor doi copii. În jurul orei 11.30, Ionuţ a fost găsit ucis de câini pe un teren privat din apropierea Parcului Tei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările