Coregraful lui Michael Flatley face show la Cluj

Coregraful lui Michael Flatley face show la Cluj

Regalul de dans irlandez va avea loc la Teatrul Naţional

Clujenii pot urmări azi, începând cu ora 19.00, la Teatrul Naţional un regal de dans irlandez, care îi va avea ca protagonişti pe dansatorii celebrei trupe „The Rhythm of the Dance”. Aceasta va veni la Cluj alături de Mark C. Tynan, coregraful care a creat spectacole pentru celebrul Michael Flatley.

Ştiri pe aceeaşi temă

Flatley a devenit celebru în toată lumea pentru dansurile irlandeze pe care le punea în scenă alături de trupa sa Riverdance.

Încă de la înfiinţare, în 1999, protagoniştii „Rhythm of the Dance”, în frunte cu  Mark C. Tynan  au strâns milioane de fani şi au susţinut turnee pe tot mapamondul de la ţări precum Suedia, Belgia, Italia, Germania, Luxemburg, până la India, Thailanda sau Singapore.

Spectacol anti-drog

După spectacolul „Stelele Moscovei pe gheaţă”, adus în România la începutul acestui an, showul pus în scenă de trupa „The Rhythm of the Dance“ este o nouă reprezentaţie, parte a programului cultural naţional de luptă împotriva consumului de droguri în rândul tinerilor, „Artă contra drog 2010”.

„Se vor face referiri în cadrul spectacolului la pericolul care-l reprezintă consumul de droguri, mai ales că tinerii vor reprezenta o mare parte din publicul care va fi prezent”, a declarat Oana Georgescu, purtătorul de cuvânt al evenimentului. Spectacolul pus în scenă de cei 26 de dansatori, patru instrumentişti şi trei cântăreţi va avea o durată de peste două ore se doreşte a fi o combinaţie între arta modernă şi cea tradiţională.

Rhythm of the Dance, în turneu naţional

„Spectacolul este o incursiune în lumea dansurilor tradiţionale celtice, un liant ce uneşte vechea artă celtică şi arta contemporană şi cele mai moderne tehnici şi efecte speciale. Va fi o interpretare în dans a unei părţi din istoria Irlandei”, a explicat Iosif Gheorghiu, organizatorul evenimentului.

Preţul unui bilet de intrare este cuprins între 100 şi 150 de lei. Tichetele pot fi achiziţionate la Agenţia de bilete a Teatrului Naţional.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările