Camelia Roiu explică de ce avem o nouă tragedie la  5 ani de la Colectiv: sistemul e clădit pe impostură, corupţie, diletantism

Camelia Roiu explică de ce avem o nouă tragedie la  5 ani de la Colectiv: sistemul e clădit pe impostură, corupţie, diletantism

Medicul Camelia Roiu. FOTO: Europafm.ro

Medicul Camelia Roiu, care în iulie 2016 a publicat un film cu un pacient pe corpul căruia colcăiau viermii, în  Spitalul de Arşi din Bucureşti, a susţinut că astfel de tragedii se întâmplă deoarece „totul sistemul medical e clădit pe impostură, diletantism şi corupţie” .

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebată despre cauzele tragediei de la Secţia de ATI a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ, Medicul Camelia Roiu, care în iulie 2016 a publicat un film cu un pacient pe corpul căruia colcăiau viermii, în  Spitalul de Arşi din Bucureşti, a susţinut pentru Digi24: 
„Vedem că se întâmplă iarăşi şi iarăşi suntem nepregătiţi pentrui că tot sistemul este clădit pe impostură, diletantism şi corupţie, condus de structuri de-a dreptul mafiote şi caste universitatea care deţin puterea şi controlul absolut în acest sistem. Pacientul este complet depersonalizat, nu mai reprezintă nucleul în jurul căruia funcţionează instituţiile medicale, ci doar un pretext şi o sursă de bani pentru furnizorii care gravitează în jurul spitalelor. Din păcate ssta este situaţia”.
În ceea ce priveşte soluţia, Roiu susţine: „Soluţia eu una n-o mai văd pentru că totul este politizat şi politica nu mai este făcută de mult pentru oameni. Probabil că cu asta ar trebui să începem, cu schimbarea politicii, a oamenilor din politică”. 
 
Vă mai recomandăm 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările