Zeci de şoferi, lăsaţi fără permis de poliţişti în ultima săptămână

Zeci de şoferi, lăsaţi fără permis de poliţişti în ultima săptămână

Controale în trafic FOTO Poliţia Rutieră Alba

Acţiunile pentru siguranţa comunităţii din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 7 persoane, precum şi dispunerea a 9 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 30 de conducători auto au rămas fără permis.

Ştiri pe aceeaşi temă

În săptămâna 11-17 octombrie, peste 900 de poliţişti au acţionat în Călăraşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.
 
Conform IPJ Călăraşi, au fost organizate 91 de acţiuni şi s-a intervenit la 310 evenimente sesizate prin 112. Ca urmare a activităţilor, au fost constatate 91 de infracţiuni, 7 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 9 măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 777 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 260.000 de lei.
 
Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 12 infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 30 de permise de conducere şi retrase 8 certificate de înmatriculare.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările