Trafic îngreunat spre Olteniţa din cauza unui transport agabaritic de 350 de tone

Trafic îngreunat spre Olteniţa din cauza unui transport agabaritic de 350 de tone

Trafic îngreunat în judeţul Călăraşi FOTO Arhivă DRDP Constanţa

Un transport agabaritic, desfăşurat pe traseul IMGB- Portul Olteniţa îngreunează traficul pe mai multe artere rutiere până pe 26 septembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul Infotrafic a anunţat luni seară că, începând cu ora 23.00, se va desfăşura un transport agabaritic, pe traseul: IMGB – DNCB – DN 4 – Frumuşani – Port Olteniţa, judeţul Călăraşi.
 
Transportul este format dintr-un camion cu lăţimea de 6,5 metri, înălţimea de 8,5 metri şi masa de 350,4 tone, urmând să fie însoţit pe traseul precizat de un echipaj al poliţiei rutiere.
 
În conformitate OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră.
 
Etapele de desfăşurare ale transporturilor sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculelor cu depăşiri. Transporturile nu se vor desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.
 
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările