Târg de adopţii în parcul Dumbrava. Căţeii fără adăpost caută stăpâni

Târg de adopţii în parcul Dumbrava. Căţeii fără adăpost caută stăpâni

Patrupedele aşteaptă să fie luate acasă Foto:Arhivă Adevărul

Cei mai frumoşi căţei din Călăraşi se aliniază, sâmbătă, în parcul Dumbrava şi aşteaptă cuminţi să-şi găsească un stăpân. Oamenii cu suflet sunt invitaţi să adopte un patruped, în cadrul Târgului ce se va desfăşura începînd cu ora 10.00, în parcarea ZOO.


Primăria municipiului Călăraşi, prin Serviciul Public pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân, invită iubitorii de animale, sâmbătă, 11 octombrie, începând cu ora 10.00, în Parcul Dumbrava la ”Târgul de adopţie a câinilor fără stăpân”. În cadrul evenimentului se vor desfăşura concursuri canine de dresaj, de frumuseţe, dar va fi desemnat şi cel mai iubitor animal. Totodată, vor mai avea loc demonstraţii ale Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi cu câini special antrenaţi. La eveniment participă şi Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Călăraşi, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Călăraşi şi Asociaţia chinologică pentru protecţia animalelor „Sufleţel”.
 

Vă recomandăm şi:

Cum vrea Maria Dragomir, deputat PP-DD, să ne scape de maidanezi. Câinii să fie adoptaţi pe banii statului

Soluţia lui Oprescu pentru maidanezi: bucureştenii să adopte 140 de câini pe zi. Planul care va scăpa oraşul de maidanezi în 18 luni putea fi aplicat şi până acum

Piedone începe singur lupta cu maidanezii. 896.000 de lei pentru strângerea câinilor din sector

Peste 300 de maidanezi au fost adoptaţi în ultima lună. Vineri, 62 de câini şi-au găsit stăpân

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările