Stagiunea teatrală se deschide luni, 16 septembrie, cu spectacolul "Demnitate"

Stagiunea teatrală se deschide luni, 16 septembrie, cu spectacolul

Spectacolul se joacă luni, 16 septembrie, la Călăraşi FOTO CJCC Călăraşi

Stagiunea de teatru, organizată de Centrul Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi, debutează luni, 16 septembrie, cu piesa ”Demnitate”, în regia autorului, actorului şi regizorului Ignasi Vidal.  Distribuţia: Marius Manole şi Şerban Pavlu.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În Demnitate, Ignasi Vidal vorbeşte despre lupta pentru putere în cadrul partidelor, despre vocaţia şi ambiţiile liderilor lor şi despre cât de uşor este că funcţionarii să fie manipulaţi şi corupţi atunci când nu se realizează totul cu o transparenţă absolută. El ne arată diferenţa între ceea ce se vede la TV şi în alte media şi ceea ce se întâmplă, de fapt, în spatele uşilor închise de la birourile politicienilor.
„Demnitate“ vorbeşte, bineînţeles, despre corupţie – fără a sări însă la gâtul clasei politice: corupţia este în condiţia umană – dar, în acelaşi timp, vorbeşte despre idealuri, prietenie, angajamente, loialitate, ambiţie, lăcomie, trădare şi, desigur, despre demnitate
 
Biletele, 50 de lei în sală, 40 de lei la balcon, pentru acest spectacol se pot achiziţiona de la Casa de bilete, amplasată în faţa sălii Barbu Ştirbei.
 
Program casă de bilete:
 
Sâmbătă – 14 septembrie 2019   - 10.00 – 13.00
Duminică– 15 septembrie 2019  - 10.00 – 13.00
Luni - 16 septembrie 2019  - 08.00 – 18.45
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: