Sancţiuni în valoare de 210.000 lei, aplicate de poliţişti în ultimele 7 zile

Sancţiuni în valoare de 210.000 lei, aplicate de poliţişti în ultimele 7 zile

Poliţia a efectuat razii în tot judeţul FOTO IPJ Călăraşi

Şapte  persoane au fost prinse în flagrant delict în ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate, fiind dispuse 13 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, aproximativ 50 de conducători auto au rămas fără permis.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În săptămâna 9 - 15 iulie, peste 400 de poliţişti au acţionat, la nivelul judeţului Călăraşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 12 acţiuni şi s-a intervenit la 287 de evenimente, dintre care 273 au fost sesizate prin 112. Ca urmare a activităţilor, au fost constatate 75 de infracţiuni, 7 persoane au fost surprinse în flagrant delict, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 13 măsuri preventive.
 
Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 460 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 210.000 de lei, fiind confiscate bunuri în valoare de aproximativ 700 de lei. Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 11 infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 47 permise de conducere şi retrase 9 certificate de înmatriculare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: