Restricţii de trafic pe Autostrada Soarelui. În ce zone se lucrează

Restricţii de trafic pe Autostrada Soarelui. În ce zone se lucrează

Lucrări pe A2 pe toată perioada sezonului cald FOTO Facebook/CNAIR

Pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparaţii la partea carosabilă, pe toată perioada sezonului cald, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa.

Traficul se va desfăşura deviat, pe câte o bandă, în ambele direcţii, pe calea 1 (sensul către Constanţa), de la kilometrul 100+500 de metri până la kilometrul 90+750 de metri.
 
Tot pe calea 1 (sensul către Constanţa), se circulă şi între kilometrii 144 şi 147 întrucât pe calea 2 au loc lucrări de frezare şi asfaltare.
 
Pe tronsonul kilometric 27 – 33, între localităţile Brăneşti, judeţul Ilfov şi Fundulea, judeţul Călăraşi, circulaţia rutieră este întreruptă pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa. Din acest motiv, traficul rutier se desfăşoară pe calea nr. 2 (sensul către Capitală), pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Între kilometrii 17 şi 23 se circulă doar pe calea 2 (sensul către Bucureşti), întrucât pe calea 1 au loc lucrări de frezare şi asfaltare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările