Restricţii de trafic pe Autostrada Sorelui din cauza reparaţiilor. Unde se lucrează

Restricţii de trafic pe Autostrada Sorelui din cauza reparaţiilor. Unde se lucrează

Lucrări pe A2 FOTO Facebook/CNAIR

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, astăzi, pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, până în jurul orei 15.00 se vor executa lucrări de montare a parapetului metalic marginal, între km 93+600 metri şi 88+700 metri, motiv pentru care prima bandă va fi restricţionată.

Ştiri pe aceeaşi temă

De asemenea pe autostrada A4 Ovidiu – Agigea, până la ora 13:00 se vor executa lucrări de reparaţii asfaltice la km. 11+500, pe sensul către litoral, banda 3 şi 4 (în zona cu 4 benzi) fiind restricţionate. Lucrarile se efectuează pe o distanţă de 250 m. În intervalul orar 13:00-17:00, se vor executa lucrări de reparaţii asfaltice la km. 21+600 de metri, banda 1 fiind restricţionată pe ambele cai. Lucrarile se efectueaza pe o distanta de 200 m. Conducătorii auto sunt sfătuiţi de poliţişti să sporească atenţia şi să reducă viteza în zona lucrărilor semnalizate.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările