Restricţii de circulaţie pe DN 3 şi pe mai multe tronsoane ale autostrăzii A2

Restricţii de circulaţie pe DN 3 şi pe mai multe tronsoane ale autostrăzii A2

Lucrări de reparaţii pe Autostrada Soarelui FOTO Facebook/CNAIR

Circulaţia rutieră pe DN 3 se desfăşoară pe un fir, alternativ, între localităţile Ileana şi Lehliu Gară din judeţul Călăraşi, din cauza unor lucrări la carosabil. Traficul este restricţionat şi pe mai multe tronsoane ale A2, a anunţat sâmbătă Centrul Infotrafic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Traficul pe autostrada Bucureşti - Constanţa se desfăşoară cu dificultate până la sfârşitul lunii mai, dar şi pe nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, judeţul Ilfov, tot din cauza unor lucrări, potrivit Centrului Infotrafic.
 
Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, sâmbătă dimineaţă, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteo nefavorabile.
 
Totodată, traficul rutier pe DN 3 Bucureşti - Călăraşi se desfăşoară pe un fir, alternativ, între kilometrii 50 (loc. Ileana) şi 65+186 de metri (loc. Lehliu Gară), judeţul Călăraşi, pentru a permite efectuarea unor lucrări de frezare şi asfaltare a părţii carosabile. Lucrările se vor desfăşura până în 27 aprilie.
 
De asemenea, până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17, 27-33, 68 - 75 se circulă deviat de pe sensul către Bucureşti (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă pentru efectuarea de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.
 
A fost închis şi nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, judeţul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă şi DNCB, pe sensul Constanţa – Bucureşti.
 
Tot pe autostrada A2, între kilometrii 155 şi 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparaţii, până la finalul lunii mai, circulaţia este restricţionată pe calea 2 (sensul către Bucureşti), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările