Razii pe toate drumurile. Peste 300 de şoferi indisciplinaţi, sancţionaţi în 2 zile

Razii pe toate drumurile. Peste 300 de şoferi indisciplinaţi, sancţionaţi în 2 zile

Şoferii care au încălcat regulile au fost amendaţi Foto:IPJ Călăraşi

Acţiunile poliţiştilor rutieri în trafic vizează salvarea de vieţi omeneşti, prin reducerea riscului de producere a accidentelor, asigurarea fluenţei circulaţiei şi sancţionarea celor care încalcă normele specifice. Pe toate drumurile din judeţul Călăraşi, au fost intensificate, în ultima săptămână, acţiunile de monitorizare a traficului.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Poliţiştii rutieri au aplicat, în doar două zile, peste 300 de sancţiuni, dintre care 20 pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată şi 77 pentru depăşirea limitelor legale de viteză. De asemenea, au reţinut 28 de permise de conducere şi au retras 6 certificate de înmatriculare. Poliţişti au demarat cercetările şi ca urmare a constatării a 5 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Conduceţi preventiv!

Acţiunile care vizează combaterea conducerii autovehiculelor cu viteze peste limitele stabilite de lege şi conştientizarea participanţilor la trafic asupra consecinţelor nerespectării normelor privind circulaţia rutieră sunt în plină desfăşurare. Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să circule cu viteza adaptată în permanenţă condiţiilor meteorologice, să adopte o manieră preventivă de condus, respectând totodată pe ceilalţi participanţi la trafic.

Vă recomandăm şi:

Imagini de coşmar de la accidentul de pe DN3. Sfârşit cumplit pentru 3 tineri: ucişi de viteză pe loc, după ce maşina în care se aflau „a zburat“ într-o basculantă

Accident de motocicletă pe şoseaua Chiciului. Cum a ucis pe loc doi tineri teribilişti viteza excesivă

Cu permisul suspendat din 2014, s-a urcat la volan şi a provocat un accident

Accident pe DN3 Bucureşti-Călăraşi cu două victime. O maşină scăpată de sub control s-a înfipt într-un copac

FOTO Accident pe DN3B, în satul Tonea. Se zbate între viaţă şi moarte, după ce s-a înfipt cu maşina într-un copac

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările