Piesa de teatru „Scuzaţi, pardon, m-am răzgândit!” se joacă pe 1 octombrie

Piesa de teatru „Scuzaţi, pardon, m-am răzgândit!” se joacă pe 1 octombrie

Piesa se joacă pe 1 octombrie la Călăraşi FOTO m.iabilet.ro

Vineri, 1 octombrie, iubitorii de teatru sunt aşteptaţi la sala de spectacole Barbu Ştirbei din Călăraşi, la piesa ”Scuzaţi, pardon, m-am răzgândit!”, un spectacol organizat de Rotari Entertainment.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din distribuţie fac parte Luminiţa Bucur şi Oleg Apostol. Piesa este o lecţie plină de umor şi sinceritate pe care Maricica şi Pictorul o exersează cu curaj în faţa mulţimii de necunoscuţi. Este o incursiune în pitorescul vieţii la ţară şi un îndemn la a deveni unici, a iubi viaţa, a lupta pentru ceea ce simţim. O provocare amuzantă de a ne redescoperi. Preţul unui bilet este 40 de lei.
 
Biletele pot fi achiziţionate de pe site-ul www.iabilet.ro şi de la sediul Centrului Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi.
 
Accesul în sală se face cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru evitarea aglomerării. Locurile în sală se vor ocupa cu respectarea unui scaun liber între spectatori. Pe tot parcursul spectacolului se va păstra masca de protecţie pe nas şi gură.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările