Peste 3.100 de persoane, sancţionate pentru nerespectarea măsurilor sanitare

Peste 3.100 de persoane, sancţionate pentru nerespectarea măsurilor sanitare

Controale în toată ţara FOTO IPJ Ialomiţa

Peste 3.100 de persoane au fost sancţionate de poliţişti la nivel naţional pentru nerespectarea regulilor sanitare. Amenzile aplicate depăşesc 642.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ultimele 24 de ore, Poliţia Română, împreună cu reprezentanţi ai celorlalte autorităţi cu atribuţii în domeniu, a continuat acţiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.
 
Poliţiştii, împreună cu jandarmi, poliţişti de frontieră, cadre ISU, poliţişti locali, reprezentanţi ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătăţii, Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, Ministerului Transporturilor şi ai autorităţilor publice locale, au desfăşurat 565 de acţiuni de verificare a modului în care se respectă măsurile de protecţie sanitară, la nivel naţional.
 
Conform IGPR, au fost efectuate 112.095 de verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse. În urma activităţilor derulate, a fost constatată 1 infracţiune de zădărnicirea combaterii bolilor, fiind întocmit 1 dosar penal.
 
De asemenea, au fost aplicate 3.121 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 642.650 de lei.
 
Poliţiştii vor continua controalele în contextul pandemiei şi anunţă că vor interveni cu fermitate în toate situaţiile în care legea este încălcată. "Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanţarea fizică, să poarte masca de protecţie şi să nu se expună la riscuri", au precizat oamenii legii .
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările