Modernizări. 2,7 milioane lei, investiţi din bugetul local pentru repararea şcolilor

Modernizări. 2,7 milioane lei, investiţi din bugetul local pentru repararea şcolilor

Pregătirile pentru începerea anului au intrat în linie dreaptă. La Călăraşi, autorităţile locale au investit acest an din bugetul de venituri şi aproximativ 2,7 milioane de lei pentru modernizări şi reparaţii în şcoli.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe lângă aceşti bani, în vederea începerii anului şcolar 2017/2018 în bune condiţii, prin Serviciul Public Pavaje Spaţii Verzi, au fost efectuate sau sunt în curs lucrări de asfaltare terenuri de sport, toaletare copaci, cosit iarbă, plantare flori, curăţenie etc.

Principalele lucrări care au fost efectuate sau sunt în curs de execuţie, finanţate din bugetul local se regăsesc lucrările la sala de sport a Colegiului Naţional Barbu Ştirbei. Este vorba despre hidroizolaţie, instalaţia electrică, schimbare pardoseală, zugrăvit pereţi interiori, schimbare geamuri şi acoperiş. La liceul Teoretic Mihai Eminescu s-au efectuat lucrări de reparaţii: igienizare, montare parchet, reabilitare 2 grupuri sanitare, au fost făcute lucrări de investiţii la terenul de sport, s-au montat hidranţi în exterior şi s-a obţinut autorizare ISU. La liceul Tehnologic Transporturi Auto s-a reparat sala de sport şi s-a înlocuit şarpanta.

La şcoala Gimnazială Constantin Brâncoveanu a fost obţinută autorizarea ISU şi s-a montat un detector de incendiu şi un paratrăsnet. La grădiniţa GPP STEP BY STEP (nr.4)  s-au făcut reparaţii şi s-au înlocuit centralel şi instalaşia terimică, iar la şcoala gimnazială Carol I s-a reparat acoperişul. Liceul Danubius a beneficiat de reparaţii la gard, instalaţia electrică, faţadă, au fost igienizate sălile de clasă şi s-a înlocuit instalaţia electrică corp A.  La Colegiul Agricol Sandu Aldea s-au efectuat reparaţii interioare la sălile de clasă şi la serviciile de arhivare.
 

Vă recomandăm  şi:

Expoziţie de proiecte. Regenerarea urbană a oraşului de pe malul Borcei, văzută de studenţii de la Arhitectură

Malul Borcei, tot mai aproape să devină port turistic. Reabilitarea digului, primul pas în investiţia de 6 milioane de euro

Parc de distracţii acvatic în valoare de 6,25 milioane de euro la Galaţi. Ce utilităţi va avea la dispoziţie publicul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările