Maya, câinele de serviciu al pompierilor, a murit. Mesajul emoţionant transmis de militari

Maya, câinele de serviciu al pompierilor, a murit. Mesajul emoţionant transmis de militari

Maya, câinele de serviciu al pompierilor, a murit FOTO Facebook/ISU Călăraşi

Câinele de serviciu al pompierilor călărăşeni, Maya, un superb ciobănesc german, a murit. Căţeluşa i-a însoţit pe militari timp de 10 ani în multe misiuni şi a fost un camarad de nădejede.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
„Am pierdut un camarad. Maya, frumoasa noastră căţeluşă, antrenată pentru misiunile de urgenţă – căutare – salvare a pierdut lupta cu viaţa în această dimineaţă. A adus bucurie tuturor celor care au cunoscut-o, însă celor mici în mod deosebit, mărturie rămânând miile de fotografii făcute de cei care au trecut cel puţin o dată pragul unităţii noastre.
 
A fost o căţeluşă minunată, cuminte, zburdalnică, dar foarte ascultătoare. Şi ar fi multe alte cuvinte cu care aş putea încerca să o descriu pentru cei care nu au avut şansa să o cunoască, dar şi cuvintele sunt parcă prea sărace astăzi când nu o mai avem printre noi pe Maya. Am pierdut un camarad, ne-a lăsat amintiri minunate în cei zece ani şi jumătate de viaţă pe care i-a trăit alături de noi. Îţi mulţumim pentru prietenia ta, Maya, pentru că ne-ai lăsat să vedem de fiecare dată seninul din ochii tăi! Drum bun!”, a transmis pe pagina de socializare plutonier adjutant şef Ştefan-Ovidiu Tătăranu, purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: