Creşte capacitatea de vaccinare la centrul de la Olteniţa, începând cu 13 aprilie

Creşte capacitatea de vaccinare la centrul de la Olteniţa, începând cu 13 aprilie

Se suplimenteză locurile pentru vaccinare FOTO Adevărul

Începând de marţi, 13 aprilie, vor fi suplimentate locurile pentru vaccinare în cadrul centrului din incinta Şcolii „Mircea Eliade” din Olteniţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

La centrul de vaccinare din incinta Şcolii Gimnaziale „Mircea Eliade” din municipiul Olteniţa se vor suplimenta locurile pentru persoanele care doresc să se vaccineze împotriva Covid-19, începând cu data de 13 aprilie.
Capacitatea actuală de două fluxuri va fi suplimentată cu încă unul. Astfel, numărul de doze administrate va creşte, de la aproximativ 120 pe zi la 180 de vaccinuri pe zi.
 
De altfel, până la data de 8 aprilie, rata incidenţei la nivelul municipiului Olteniţa era de 5,48 la mia de locuitori (147 de cazuri înregistrate în ultimele 14 zile). Primăria Municipiului Olteniţa publică zilnic pe platforma de informare locală date despre campania de vaccinare şi evoluţia numărului de cazuri de SARS-CoV-2. Aceasta se poate accesa la adresa: https://primariaoltenita.ro/covid. Platforma cuprinde grafice legate de evoluţia pandemică din municipiul Olteniţa şi judeţul Călăraşi şi actualizări zilnice ale situaţiei cazurilor de coronavirus.
 
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Nicuşor a fost găsit. Mesajul mamei, cu doar câteva minute înainte: „Vino acasă, mânca-ţi-aş gura, nu ne mai dispera!“

Povestea cu final fericit a lui Nicuşor, băiatul fugit de lângă părinţi. „Era un fel de Cenuşăreasa casei” VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările