Consumatori de substanţe interzise, prinşi de jandarmi pe strada Cornişei

Consumatori de substanţe interzise, prinşi de jandarmi pe strada Cornişei

Tinerii au fost prinşi fumând substanţe interzise FOTO Adevărul

Trei tineri din Călăraşi au fost daţi pe mâna poliţiştilor, după ce o patrulă de jandarmi i-a prins având asupra loc substanţe interzise.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timp ce se afla în executarea atribuţiilor de serviciu, o patrulă de jandarmi a observat pe strada Cornişei, în zona blocului C23, lângă centrala termică, trei tineri cu un comportament suspect.  În momentul depistării, lui R.M.  au fost găsite  2 pliculeţe din material plastic conţinând o substanţă vegetală uscată de culoare galben-verzuie, iar la picioarele sale o ţigaretă confecţionată artizanal care prezenta la unul din capete semne de ardere.  De asemenea, lângă  G.N.  a fost găsită  o ţigaretă, confecţionată artizanal, care prezenta la unul din capete semne de ardere. În cauză au fost întocmite actele necesare începerii urmăririi penale, potrivit prevederilor art.61 din Codul de procedură penală pentru  deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările