Concert de excepţie pentru fanii muzicii rock. Timpuri Noi cântă „La Sălcii”

Concert de excepţie pentru fanii muzicii rock. Timpuri Noi cântă „La Sălcii”

Trupa rock susţine un concert la Călăraşi Foto:Facebook

Întâlnirea cu iubitorii muzicii rock este programată pentru joi, 10 septembrie, de la ora 20.30, la restaurantul La Sălcii din Călăraşi. Locurile au fost deja rezervate, biletul la concert fiind 15 lei, spectacolul având loc în grădina de vară a localului.

Ştiri pe aceeaşi temăÎnfiinţată în 1981, Timpuri Noi a fost o trupă underground până în 1991, în special datorită versurilor şi subiectelor abordate în piese, considerate subversive de către regimul comunist. Trupa era interzisă la radio şi tv, iar cluburile care îi găzduiau riscau să fie închise, după cum spunea Dan Iliescu într-un interviu radio în 1997. La începutul anilor ’90 a lansat hituri precum „Luca“,„Vecina“,„Perfect“,„Tanţa“. În 2009, Artan a părăsit grupul şi a format apoi trupa Partizan.

Formaţia a fost prezentă la toate ediţiile festivalului Rock Bucuresti, avînd onoarea să deschidă recitalurile unor nume importante cum ar fi: Ian Gillan şi Uriah Heep (1992), Asia şi Scorpions (1993), Saxon, Paradise Lost şi Jethro Tull (1994), Iron Maiden şi Kreator (1995). Pe data de 20 mai 1994 Timpuri Noi este prima formaţie din România care apare unplugged într-un spectacol la Teatrul Ion Creangă din Bucureşti (eveniment inregistrat şi lansat apoi pe casetă).
 

Vă recomandăm şi:

Trupa Timpuri Noi, reunită pentru concertul aniversar de 20 de ani

Concert de excepţie pentru fanii muzicii rock de la Iaşi. Timpuri Noi şi Partizan vor concerta în premieră împreună

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările