Cetăţenii UE vor putea să îşi înregistreze rezidenţa şi în ziua votării. Program prelungit la Biroul de Imigrări

Cetăţenii UE vor putea să îşi înregistreze rezidenţa şi în ziua votării. Program prelungit la Biroul de Imigrări

Biroul de Imigrări lucrează înainte şi în ziua alegerilor după program prelungit FOTO Adevărul

Activitatea de lucru cu publicul a Inspectoratului General pentru Imigrări va fi prelungită premergător şi în ziua votării pentru alegerile locale din 5 iunie 2016, pentru înregistrarea rezidenţei cetăţenilor Uniunii Europene.

Ştiri pe aceeaşi temă


Astfel, conform Biroului de Imigrări Călăraşi, programul de lucru a fost prelungit. Sâmbătă, 4 iunie între orele 8.00 şi 16.00, şi duminică, 5 iunie între orele 07.00 şi 21.00, se lucrează cu publicul pentru a răspunde cererilor de înregistrare a rezidenţei, eliberarea unor adeverinţe, precum şi pentru alte solicitări conexe procesului electoral.

Cetăţenii Uniunii Europene care doresc eliberarea certificatelor de înregistrare a rezidenţei trebuie să prezinte o cerere scrisă, însoţită de documentele justificative în funcţie de scopul şederii pe teritoriul României. Costul eliberării certificatului de înregistrare este de 2 lei şi se va achita la unităţile CEC Bank în contul bugetului local nr. 21340202 sau se poate prezenta şi un timbru fiscal de aceeaşi valoare.


Vă recomandăm şi:

Alegeri locale 2016. Ce riscă alegătorii care votează de două ori

Alegeri locale 2016. Program prelungit la Serviciul de Evidenţă a Populaţiei

Alegeri locale 2016. Cine sunt cei 9 candidaţi care au intrat în cursa electorală pentru Primăria Călăraşiului

Alegeri locale 2016. Care sunt cele mai tari dueluri electorale din ţară

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările