Ceaţă densă pe Autostrada Soarelui. Vizibilitatea este sub 100 de metri

Ceaţă densă pe Autostrada Soarelui. Vizibilitatea este sub 100 de metri

Ceaţa densă îngreunează traficul FOTO Captură Digi24

Codul galben de ceaţă densă îngreunează traficul pe Autostrada Soarelui. Şoferii sunt sfătuiţi de poliţişti să circule prudent şi să nu oprească pe banda de urgenţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform Centrului INFOTRAFIC la această oră, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, condiţiile meteo sunt următoarele: Km.  10-144 ceaţă, vizibilitate 100-150m, carosabil umed, Km. 144-212 ceaţă densă, carosabil umed, vizibilitate 100 metri, pe alocuri sub 100m.
 
Pe timp de ceaţă, în afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, în ceea ce priveşte autostrăzile trebuie respectate şi alte reguli specifice: nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă. În cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari!
 
 Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările