Campanie de sterilizare gratuită a animalelor de companie din comuna Vasilaţi

Campanie de sterilizare gratuită a animalelor de companie din comuna Vasilaţi

Campanie gratuită pentru sterilizarea animalelor de companie din comuna Vasilaţi FOTO Adevărul

Peste 100 de câini şi pisici vor fi operaţi săptămâna viitoare în comuna Vasilaţi, în cadrul unei campanii de sterilizare gratuită.

În zilele de 3 şi 4 martie, în comuna Vasilaţi, din judeţul Călăraşi, se va desfăşura la căminul cultural al localităţii o campanie de sterilizări gratuite pentru câini şi pisici. Operaţiile vor fi efectuate de echipa medicală de la Center of Hope, spital veterinar unde animalele fără stăpân şi cele ai căror stăpâni nu au posibilităţi financiare sunt sterilizate şi tratate pentru diferite afecţiuni.
 
Campania este sprijinită de Primăria Comunei Vasilaţi şi este sponsorizată de organizaţia olandeză Stichting Le Woef. Sunt disponibile o sută de locuri, iar programările se fac la numărul de telefon 0733/312.111, persoană de contact viceprimarul comunei Vasilaţi, Cristian Vasile.
 
Medicul veterinar Aurelian Ştefan este un pionier în protejarea animalelor fără stăpân din România, în special câini şi pisici. Aurelian Ştefan a fondat, alături de fratele său, Center of Hope, un spital veterinar unde animalele fără stăpân şi cele ai căror proprietari nu au posibilităţi financiare sunt sterilizate şi tratate pentru diferite afecţiuni.
 
Medicul Aurelian Ştefan şi echipa sa organizează, de asemenea, circuite prin ţară, pentru sterilizarea câinilor şi pisicilor fără stăpân şi a celor ai căror stăpâni au posibilităţi financiare limitate. Aurelian Ştefan a deschis Center of Hope - un spital veterinar modern în localitatea Pasărea din Ilfov şi o clinică veterinară la Craiova.
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările