Biblioteca Judeţeană, redeschisă publicului în sălile de lectură

Biblioteca Judeţeană, redeschisă publicului în sălile de lectură

Accesul publicului în bibliotecă a fost reluat FOTO Adevărul

Având în vedere contextul epidemiologic actual, scăderea ratei de infectări la nivelul judeţului Călăraşi, 2/1.000 de locuitori, conducerea bibliotecii a decis redeschiderea accesului pentru public în sălile de împrumut şi lectură.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel:Sala Regina Maria-împrumut de carte pentru copii, Sala Enciclopedia-împrumut de carte pentru adulţi şi adolescenţi, Sala de lectură şi cercetare-studiu la sală, Filiala Orizont-împrumut de carte pentru copii, adolescenţi şi adulţi au fost redeschise publicului. 
 
Rămân închise pentru public, momentan: Ludoteca Licurici, Sala Multimedia, Sala Presei Odobesciană, Smart-Lab-ul. Programul de funcţionare pentru împrumut de carte la domiciliu este de luni până vineri, între orele 08.00-18.00. Numărul de utilizatori în sala de lectură nu poate fi mai mare 6 persoane.
 
La intrarea în instituţie toţi utilizatorii sunt obligaţi: să poarte mănuşi şi mască de protecţie, să-şi dezinfecteze mâinile cu soluţiile puse la dispoziţie să respecte triajul epidemiologic- măsurarea temperaturii (valoarea maximă acceptată fiind de 37,5 grade C) şi să păstreze distanţa de minimum 1,5 m între persoane, conform marcajelor aplicate pe pardoseală.
 
Vă  mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările